10.07.2018

EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI KARADENİZ BÖLGESİ FİNALİ SAMSUNDA YAPILDI

“Ezanı Güzel Okuma Yarışması Bölge Finali”, 9 ilde gerçekleştirilen yarışmalarla seçilen il birincilerinin katılımıyla Samsunda yapıldı. İlkadım Müftülüğü Gürbüz Camiinde yapılan yarışmaya Samsun, Giresun, Ordu, Sinop, Amasya, Çorum, Tokat, Trabzon ve Rize olmak üzere toplam 9 ilden yarışmacı katıldı. Yarışma, İl Müftüsü Veysel ÇAKI’nın açılış konuşmalarıyla başladı. OMÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet ÇAKIR’ın komisyon başkanlığıyla gerçekleştirilen bölge finalinde, Samsun İli Terme Müftülüğü Hüseyinmescit Mahallesi Güneşevler Camii İmam-Hatibi Murat BAYKA birinci oldu. Birinci olan yarışmacı Murat BAYKA, Bitlis’te yapılacak olan Türkiye finalinde bölgesini temsil edecek. Kendisine başarılar dileriz.