16.07.2018

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK RUHU YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİYLE CANLANDIRILDI

Samsun Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Programı düzenlendi.  Milli Birlik ve beraberlik ruhunun geleceğimiz olan çocuklarımız ve milletimiz nezdinde ortak bir bilince dönüştürülmesine amacıyla hazırlanan program Yaz Kur’an Kursu öğrencileri ve hocalarının katılımıyla gerçekleştirildi. Gönüllerde yer edinen bir Salâ dinletisi ile başlayan program Öğrencilerin Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İl Müftü Yardımcısı Alâeddin KIRBIYIK’ ın konuşmaları ile devam etti. Diyanet işleri başkanlığının hazırladığı 15 Temmuz sinevizyonunun da izlendiği programda, ilahiler, ezgiler ve şiirler yer aldı. Aralarda öğrencilerin tesbihatlarıyla çocukların ilgisini çeken program yine bir öğrencinin yaptığı dua ile son buldu.