19.01.2017

SAMSUN KIZILAY ŞUBE YÖNETİMİNDEN MÜFTÜLÜĞÜMÜZE ZİYARET…

Samsun Kızılay Kan Merkezi şube Başkanı Dr. Habib DEMİREL. Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin YILDIRIM ve şube çalışanları İl Müftümüz Veysel ÇAKI’yı makamında ziyaret ettiler.

Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır.

Şube Başkanı Dr. Habib DEMİREL;  Samsun Valiliğimizin öncülüğünde “SAMSUN KAN BAĞIŞLIYOR” ismi ile 25 Ocak 2017 Çarşamba günü Samsun Cumhuriyet Meydanında Kan Bağışı kampanyası başlatılacağı, kampanyaya Sayın Valimiz ve Kamu İdarecilerinin katılacağı bilgisini paylaştı.

Müftü ÇAKI  başlatılacak  olan kampanyaya her türlü desteği vereceklerini, yapılan nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine memnuniyet ve şükranlarını iletti.

Dr. Habib DEMİREL İl Müftümüz Veysel ÇAKI’ya ziyaret sonunda plaket takdim ederek, kampanyaya vereceği  destekten dolayı teşekkür ve şükranlarını ileterek ayrıldılar.