20.01.2017

Şehitleri Anma Programı Gürbüz Camiinde Gerçekleştirldi.

Ülkemizin birliği, dirliği ve beraberliği için en değerli varlıkları olan canlarını sınır tanımaksızın feda ederek şehit düşen polis, asker ve vatandaşlarımızın ruhlarına şâd etmek, hatıralarını yâd etmek, geride bıraktıkları yakınlarına karşı görevlerimizi yerine getirmek ve halkımızın konuya olan duyarlılığını artırmak amacıyla 20 Ocak 2017 tarihinde  ilimiz İlkadım ilçesi Gürbüz Camiin'de Cuma namazı öncesinde "Şehitleri Anma Programı" düzenlenmiştir.

İlimiz Valisi Sayın  İbrahim ŞAHİN, İl Müftümüz Veysel ÇAKI, İl Emniyet Müdürü Vedat YAVUZ ,Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya YILMAZ ve İlkadım İlçe Müftüsü Yahya POLAT'ın katıldığı programa ilgi oldukça yoğundu. Cami cemaatinin yanı sıra çok sayıda gençlerin, Şehit ve gazi ailelerinin katılımı dikkat çekti.

Programda Kur'anı Kerim tilaveti, mevlid-i şerif okundu. il Müftümüz Sayın  Veysel ÇAKI'nın konuşması ve ardından yaptığı dua ile program sona ermiştir.