17.03.2017

İL MÜFTÜMÜZ TÜRKİYE DİYANET VAKFI ÖĞRENCİLERİ İLE.

Türkiye Diyanet Vakfı Samsun Şubesi tarafından vakfımız nezdinde açılan öğrenci evlerimizde misafir ettiğimiz öğrencilerimize bir kahvaltı programı düzenledi.

Öğrencilerle hasbihal eden Müftü ÇAKI "Köklü medeniyet  mirasımızı idrak etmiş, ümmetin derdiyle dertlenen özgüveni yüksek nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Türkiye Diyanet Vakfı bu amaçla  Üniversite öğrencilerimizim başarı çıtasını yükseltmek için güvenilir öğrenci evleri açmıştır. Bu amaçla Samsun'da açtığımız öğrenci evleriyle gönüllü din görevlilerimiz ilgilenmekte, evlerdeki öğrencilerin maddi-manevigelişimlerine destek vermektedir. Siz gençlerimizin özü ve sözü doğru, milletine ve insanlığa faydalı, güzel ahlak sahibi, tertemiz örnek insanlar olmanız en büyük isteğimiz" dedi.

Programa İl Müftümüz Sayın Veysel ÇAKI, İl Müftü Yardımcısı Abdullah BİLECE, Şube Müdürü Seyhan ELMACI ve evlerde gönüllürehberlik eden din görevlileri ve öğrenciler katıldı.