25.11.2018

İl Müftülüğü ADRB, Üniversite Öğrencilerini Ağırladı.

İl Müftülüğü  Aile Ve Dini Rehberlik Bürosunun düzenlemiş olduğu Na’t okuma yarışması coşkulu bir şekilde tamamlandı. ‘Kutlu Doğum Haftası’ etkinlikleri kapsamında 17.04.2017 tarihinde saat 18.00’de gerçekleştirilen programa başta Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlar olmak üzere çeşitli vakıflara bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileri yoğun bir katılım gösterdi.

Sunuculuğunu Vaiz Meliha Aktürk’ün yaptığı program, Vaiz Mukaddes Sezgin’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Uzman Vaiz Nuray Kukula’nın “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konuşmasının ardından heyecanla beklenen Na’t’ı güzel okuma yarışmasına geçildi. Sekiz üniversite öğrencisinin performans sergilediği yarışmanın jüri üyeliğini, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Seyhan Elmacı, Aile Ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Havva Aslan ve Vaiz Firdevs Şana üstlendiler. Yarışmada ilk üçe giren öğrenciler Ravza Göktaş, Serra Danış ve Meryem Büyük isimli öğrenciler oldu. Dereceye giren ve yarışmaya katılım gösteren tüm öğrencilere hediye takdiminde bulunuldu.

Program boyunca açık büfe ikramlardan yararlanan öğrenciler, programı büyük bir ilgi ve keyifle takip etti. Üniversite öğrencileri ve İl Müftülüğünün Kutlu Doğum’da samimi ve sıcak bir buluşmasına vesile olan program, katılan tüm öğrencilere kitap takdim edilmesiyle son buldu.