01.02.2018

BİLİNÇLİ GENÇLİK PROJESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Samsun Müftülüğü tarafından hazırlanan “Bilinçli Gençlik Projesi” tanıtım toplantısı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün de katılımıyla İl Müftülüğü beşinci kat salonda yapıldı. İl Müftüsü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İl Müftü Yardımcıları, kurumların Şube Müdürleri, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı İmam Hatip Okullarının Müdürleri ve projede eğitimci olacak vaizlerin katılımıyla gerçekleştirilen program kahvaltı organizasyonuyla başladı. Proje Koordinatörü ve İl Vaizi Suzan DEBEROĞLU’ nun projenin tanıtım sunumunu yapmasının ardından İl Müftüsü Veysel ÇAKI konuşmalarını gerçekleştirdi. ÇAKI, gençleri soru çözme ve sınavlara hazırlamanın yanında ahlak eğitiminin ihmal edilmemesi gerektiğinin altını çizerken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral KARAYILMAZ ise son dönemlerde gençlik hizmetleri alanında yapılan çalışmaların ve özellikle bu projenin mutluluk verici olduğunu ifade etti. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan YETİK konuşmalarında, bilinçli gençler yetiştirilmesine yönelik Müftülük ile bu projede birlikte yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Toplantı okul müdürleri ve eğitimci vaizlerin proje konusunda görüş bildirmeleri ile son buldu.