09.03.2018

4B Sözleşmeli Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım olarak ilimize yerleşen adaylar DİKKATİNE

Sözleşmeli Kur'an Kursu Öğreticisi, İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyım olarak ilimize yerleşen adaylar evraklarını 12.03.2018 – 23.03.2018 tarihleri arasında elden teslim edeceklerdir.

İSTENİLEN EVRAKLAR

1- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

2- KPSS sonuç belgesindeki öğrenim durumunu gösterir diploma veya mezuniyet belgesi.

3- 2016 yılı KPSS (DHBT) çıktısı.

4- Yerleştirme Belgesi.

5- İş Talep Formu (Müftülükten temin edilecek.)

6- Hafızlık belgesinin aslı ve fotokopisi.

7- Sabıka Kaydı Belgesi (Devlet Memuriyeti için olan).

8- Erkek adaylar için askerlik durum belgesi veya yazılı beyanı.

9- Sağlık Raporu veya yazılı beyanı.

10- Mal Beyannamesi (Müftülükten temin edilecektir.

11- Fotoğraf (4 adet).

12- Sigorta ve Bağkur belgesi (önceden varsa).

13- Kaza-i Rüşt Kararı (18 Yaşı doldurmayanlar için).

14- İmam-Hatip lisesinden sonra İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Ön Lisans veya Diğer Lisans ve Diğer Önlisans mezunlarının Diploması ve Fotokopisi.

15- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Ek-1)

İlimize yerleşen adaylar Ek-1 formda yer alan (Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu) güncel adres ve diğer bilgilerinin Bilgisayar ortamında titizlikle doldurularak FLASH BELLEK'e yüklenerek istenen diğer belgelerle birlikte yukarıda belirtilen tarihler arasında İlimiz Müftülüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.