22.12.2016

SAMSUNDA 4. İŞARET DİLİYLE KUR’AN KURSU SINIFI AÇILDI.

İlkadım İlçe Müftülüğünde üç yıl önce başlayan ve şuan 3 sınıf olarak devam eden İşaret dili Kur’an Kurslarına bir yenisi daha eklendi. Atakum Müftülüğü Zirve Camii Kur’an Kursunda İşaret dili ile Kur’an eğitimi başladı. İl Müftüsü Veysel ÇAKI, İlçe Müftüsü İsmail KESKİN, Ulugazi Kur’an Kursu İşitme Engelliler İşaret dili sınıfı öğrencileri, Hocaları ve Atakum Spor Kulübü üyelerinin de katılımıyla gerçekleştirilen açılış İlçe Müftüsü İsmail KESKİN’ in açılış konuşmasıyla başladı ve ardından İl Müftüsü Veysel ÇAKI’ nın konuşmaları ile devam etti. Programda, Ulugazi Kur’an Kursu öğrencilerinin işaret dili ile Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Hadisler Oratoryosu katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.