25.01.2017

Uluslararası İ.H.L. Öğrencilerden Müftülüğümüze Zİyaret.

Diyanet İşleri Başkanlığı Türkiye Diyanet Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortak protokolü ile ülkemize gelen ve İstanbul Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesinde  okuyan farklı ülkeler den  55 öğrenci ara dönem  5 günlük  Eğitim ve Motivasyon Kampı çerçevesinde  TDV Samsun Şubesinin koordinatörlüğünde ilimize gelen öğrenciler   İl Müftülüğünü ziyarete geldiler.  İl Müftüsü Veysel ÇAKI   Öğrencilerle öğle yemeğinde biraraya geldi. Daha sonra öğrencilerle sohbet eden Müftü ÇAKI “islam dininin kucaklayıcılığı ve kardeşliği üzerinde durdu. İslam dini insanları  dil, ırk, mezhep ve millet ayrımı yapmaksızın kardeş ilan eder” dedi. Sohbet sonunda öğrenciler Müftü Veysel ÇAKI’ ya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler. Hatıra fotoğrafı  çekilerek müftülükten ayrıldılar.