18.01.2018

İL MÜFTÜLÜĞÜNDE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİYLE OKUMA SAATİ YAPILDI

Ticaret ve Sanayi Odası 5. Sınıf Öğrencileri ve Öğretmenleri “Okuma Etkinliği” sebebiyle İl Müftülüğümüzü ziyaret etti. Müftülük personelinin de katılımıyla, İl Müftülüğü Kütüphanesinde öğrenciler ve öğretmenleri ile birlikte kitap okuma saati gerçekleştirildi.  İl Müftü Yardımcısı Abdullah BİLECE öğrencilere müftülük yapılanması ve çalışma sistemi hakkında bilgi verirken; okumanın önemi ve dinimizin bu konuya yaklaşımından kısaca bahsetti. Öğrencilerin de kitap okumanın önemi ve faydaları konulu şiir ve paylaşımlarının ardından kitap okuma saati yapıldı. Herkesin kendi belirlediği kitabından bir bölümün okumasıyla düzenlenen okuma saati öğrenciler, öğretmenleri ve İl Müftülüğü personelinin memnuniyetiyle sonuçlandı.