15.05.2018

Osman AYAS, Hasan BAŞOĞLU ve Mehmet YAPICI hocalarımıza veda programı yapıldı.

Müftülüğümüzde il müftü yardımcısı olarak görev yapan Osman AYAS hocamızın Gümüşhane İl Müftüsü olarak atanması, İlkadım İlçe Müftüsü Hasan BAŞOĞLU hocamızın Bayburt İl Müftüsü olarak atanması ve müftülüğümüz İdari Ve Mali İşler Şube Müdürü Mehmet YAPICI hocamızın emekliye ayrılması sebebiyle veda programı düzenlendi. Programa İl müftümüz Veysel ÇAKI, il Müftü Yardım Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve daire personeli katıldı. Program sonunda il Müftümüz Veysel ÇAKI kendilerine plaket takdim etti.

Emekliye ayrılan Mehmet YAPICI hocamıza cenabı allah’tan uzun ömürler, sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz.

Osman AYAS ve Hasan BASOĞLU hocalarımıza yeni görevlerinde başarılar dileriz.