24.03.2017

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNCE MERKEZ FATİH KUR'AN KURSUNDA NAMAZDA HUŞU VE TA'DİLİ ERKAN HAKKINDA PANEL DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğü 20/03/2017 Pazartesi günü saat 13.30’da Merkez Fatih Kur'an Kursunda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ile Samsun İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik bürosu işbirliğiyle organize edilen "Namazım,Göz Nurum,Huzurum" konulu panel düzenlendi. Alaçamlı hanımların büyük ilgi gösterdiği panel,İlçe Müftüsü Mehmet SÜSÜN'ün açılış konuşmasıyla başladı.İlçe Müftülük Sitesi Kur'an Kursu Öğreticisi Hamide ERTURAN'ın kur'an tilavetinden sonra Din Hizmetleri Uzmanı Havva ASLAN'ın "Namazda Huşu ve Ta'dili Erkan" İl Vaizesi Firdevs ŞANA'nın "Hz. Muhammed (S.A.V) in ve sahabenin namazı "konulu sunumlarını yaptılar.
Oldukça verimli geçen programın akabinde panele katılanlara "Namaz" konulu kitap hediye edildi.