02.08.2018

Asarcık Müftülüğü Mezun olan hafızlara icazet merasimi yaptı

14 Temmuz Cumartesi Günü Saat 11:00’de Asarcık İlçe Müftülüğüne bağlı Asarcık Yatılı Kız Kur’an Kursu’ndan mezun olan 16 hafız için İlçe Müftülüğü tarafından icazet merasimi düzenlenmiştir.

Hafızlardan Nalan İNAN Van’ın Erciş İlçesinden olup diğer hafızlar Samsun ili Asarcık İlçesindendir. Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan programa katılım oldukça yüksekti. İlçemiz Müftülüğüne bağlı İmamlı Mahallesi Merkez Camii İmam-Hatibi Demiray PINAR’ın Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından İlçe Müftümüz Saim ŞİRİN açılış konuşması yaptı.

Sırasıyla Akparti Asarcık İlçe Başkanı Sayın Hami KARAKAŞ, Asarcık Belediye Başkanı Sayın Şerif KILAĞUZ ve Asarcık İlçe Kaymakamı Sayın Fatih İZMİR birer konuşma gerçekleştirdi.

İlahi dinletisinin ardından hafızlara hediye takdim edilmiş, İlçe Vaizi Sayın Faysal ÖZDOĞRU’nun duası ve Asarcık Belediyesi tarafından programa katılan misafirlere yemek ikramının ardından icazet merasimi programı sona ermiştir.