08.10.2018

HZ. HATİCE KUR’AN KURSU DUALARLA AÇILDI

Mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait olup 49 yıllığına Bafra Müftülüğüne Kur’an kursu hizmetleri için tahsis edilen, 4 sınıf ve 62 öğrencisi ile eğitim- öğretime başlayan, ağırlıklı olarak 4-6 yaş gurubu öğrencilere hitap eden Hz. Hatice Kur’an Kursu için 05.10.2018 tarihinde açılış programı düzenlendi.
            Açılış programına Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, Alaçam İlçe Müftüsü Mehmet Süsün, Daire Amirleri, STK temsilcileri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Açılış Programı Kur’an-ı Kerîm tilaveti ile başladı. İlçe Müftüsü Necmettin Kayar’ın teşekkür konuşmasının ardından Kaymakam Ali Fuat Türkel konuşmalarını yaptı. Alaçam ilçe Müftüsü Mehmet Süsün'ün yaptığı duanın ardından kurdele kesimi yapıldı. Ayrıca şehit cenazesi dolayısıyla açılışa katılamayan Samsun İl Müftüsü Veysel Çakı’nın mesajı katılımcılara okundu. Program misafirlere ikramla sona erdi.