04.07.2017

GÖREVLİLERİMİZE VALİLİKTEN PLAKET

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü münasebetiyle 29.06.2017 tarihinde saat 14.00’de Samsun Büyükşehir Sanat Merkezinde uyuşturucu ile mücadele konusunda duyarlı, etkin rol oynayan kişi ve kurumlar Sayın Valimiz tarafından ödüllendirildi.

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü münasebetiyle düzenlenen toplantıda İlçe Müftülüğümüzü temsilen proje kapsamında madde bağımlısı çocuklarla yapmış oldukları faaliyetlerden dolayı Derbent Mahallesi Yukarı Camii İmam Hatibi Niyazi Kasa ve Şeyhulaş Mahallesi Camii İmam Hatibi İdiris Çakır Samsun Valiliği tarafından plaketle ödüllendirildi.

Plaket alan görevlileri makamında kabul eden İlçe Müftümüz Necmettin Kayar kendilerini tebrik edip başarılarının devamını diledi.

BAFRA MÜFTÜLÜĞÜ