04.08.2017

MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN KONFERANS

İlçe Müftülüğümüz tarafından 02.08.2017 tarihinde müftülüğümüz konferans salonunda “Vatan, Millet, Ezan ve Bayrak Sevgisi” konulu konferans düzenlendi.

19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Aydın tarafından verilen Fetö PDY , 15 Temmuz, Vatan, Millet, Ezan ve Bayrak Sevgisi  konularını kapsayan konferansa İlçe Kaymakamımız Ali Fuat Türkel,   Belediye Başkanımız Zihni Şahin, Daire Amirleri, İmam Hatipler, Kur’an Kursu Öğreticileri ve bir grup öğrenci katıldı. Fetö PDY ve dinler arası diyalogla ilgili araştırma ve eserleri bulunan Prof. Dr. Mahmut Aydın sunmuş olduğu konferansında bu sahada önemli açıklamalar ve bilgiler verdi.

Görevlilerimiz tarafından ilgiyle takip edilen program sonunda İlçe Kaymakamımız Ali Fuat Türkel 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mahmut Aydın’a bir Buket Çiçek takdim ederek konferansından dolayı kendisine teşekkür etti.