10.10.2017

KAHVALTIDA BULUŞTUK

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 7 Ekim 2017 Cumartesi günü Müftülüğümüz tarafından çalışan ve emekli Din Görevlilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Programa Bafra Kaymakamı Sayın Ali Fuat Türkel, 19  Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Yılmaz’ın yanı sıra daire amirleri, basın mensupları, çalışan ve emekli din görevlileri katıldı. Bafra Müftüsü Necmettin Kayar ‘ın yapmış olduğu açış konuşmasının ardından Bafra Kaymakamı Sayın Ali Fuat Türkel Din Görevlilerin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlayarak Camilerin toplumdaki yerine vurgu yaptı. Programda 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin YILMAZ  Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle mini bir konferans verdi.

Program Emekli Müftülerimizden Bahattin TAMA’nın yapmış olduğu dua ile sona erdi.