22.11.2017

KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZE “KİŞİSEL MAHREMİYET” KONULU KONFERANS

Diyanet İşleri Başkanlığımız Kur’an kursu öğrencilerine yönelik “Her Ay Bir Konu Bir Konuk” başlıklı aylık konferanslar düzenlenmesini ve konu ve konukları belirtmiştir. Bu bağlamda Kasım Ayı konusu olan “ Kişisel Mahremiyet” ile ilgili Müftülüğümüz Konferans salonunda konferans verildi.

Kız ve Erkek öğrencilere ayrı ayrı düzenlenen konferansın birinci bölümünde kız öğrencilere Dr. Gül Akın tarafından  “Kişisel Mahremiyet” konulu konferans verildi. Daha sonra Erkek öğrencilere de Dr. Aytaç Akın tarafından aynı konuda konferans verildi.

Öğrenciler konferansları ilgiyle takip ettiler. Bafra Müftülüğü olarak özverili çalışmalarından dolayı Dr. Gül Akın ve Dr. Aytaç Akın’a teşekkür ediyoruz.