25.01.2018

VAKFIMIZDAN ÖĞRENCİLERİMİZE TATİL YARDIMI

Müftülüğümüze bağlı yatılı Kur’an kurslarımızda eğitim-öğretim gören 333 öğrencimize tatil öncesi TDV Bafra Şubesi tarafından kişi başı 50.00 TL tatil yardım yapıldı.

Yardımlar Yatılı Kur’an kurslarımızda Hafızlık eğitimi yapan öğrencilerimizin tatilde aileleriyle görüşmelerine katkı sağlamak amacıyla TDV Bafra Şubesi Zekat hesabından ödendi.

Bu vesile ile İlçe Müftümüz Necmettin Kayar; Öğrencilere yapılan yardıma katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımızı minnetle anarak öğrencilere, kendilerine maddi ve manevi destek veren hayır sahiplerine ve geçmişlerine dua etmelerini söyleyerek TDV Bafra Şubesine maddi ve manevi yardımlarıyla destek olan hayır sahiplerine teşekkür edip ilme verdikleri desteklerinden dolayı kendilerinden Allah Razı olsun dilekleriyle öğrencilere harçlıklarını dağıttı.