03.05.2018

4-6 YAŞ ÖĞRENCİLERİMİZDEN YILSONU ETKİNLİĞİ

İlçe Müftülüğümüze bağlı Sanayi, Altınkaya Yavuz Selim, Dededağı Mah., Şirinköy Mah. ve İsmetpaşa Mah. Fatih Kur’an Kurslarının 4-6 Yaş sınıflarının yıl sonu etkinliği Müftülüğümüz konferans Salonunda 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü Saat 10.00 da yapıldı.

Yılsonu etkinlik programına 4-6 yaş sınıfı öğrencilerimizin aileleri yoğun ilgi gösterdi. Öğrenciler yıl boyunca öğrendiklerini anne-baba ve diğer katılımcılara gösterdiler. 4-6 yaş sınıfı öğrencilerine yıl boyu öğretilen değerler, öğrenciler tarafından drama şeklinde sunuldu. Ayrıca öğrenciler tarafından Kur’an- Kerim tilaveti ve ilahiler okundu.

Programa sonlarında katılan İlçe Müftümüz Necmettin KAYAR yapmış olduğu konuşmada öğrencilerin ailelerini tebrik etti. Öğrencilerin ailesine, vatanına, milletine hayırlı evlat olarak yetişmelerini diledi. Daha sonra öğrenciler adına bir öğrenciye gül takdim etti.  Velilere, emeği geçen öğreticilere ve öğrencilere gül takdim edildi. Program sonunda öğrenciler ellerindeki Türk bayraklarını coşkuyla sallayarak fetih marşını okudular.