10.05.2018

KIZILIRMAK BEŞYOL ERKEK KUR’AN KURSUNDAN YILSONU PROGRAMI

Kızılırmak Mah. Beşyol Kur’an Kursumuzun önemli bir özelliği var. Bu kursumuzun öğrencileri genelde emekli olan orta ve ileri yaş beylerden oluşuyor. 5 Yıldır 4 Erkek Kur’an kursu öğreticisi ile 4 sınıfta eğitim-öğretime devam eden kursumuz  emekli olan erkek kursiyerlere hitap ettiği için diğer kurslarımızdan farklı. Bu yılda yıl boyu eğitimin sonunda Kurs Yöneticisi Osman Demir, öğreticiler Kenan İleri, Ahmet Uzunköse ve  Mustafa Özyürek öğrencileriyle beraber yılsonu programı düzenlediler. Programda öğrendiklerini sergilemenin heyecanını yaşadılar. İl Müftü Yardımcımız Tahir Kılıç da programa katılarak kursiyerlerin heyecanlarına ortak oldu. İlçe Müftümüz Necmettin Kayar yapmış olduğu kısa konuşmada bu tablodan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yönetici, öğretici ve öğrencileri tebrik etti. Program İl Murakıbı Muzaffer Şencan’ın yaptığı dua ile sona erdi. Program sonunda katılımcılara ikramda bulunuldu.