05.06.2018

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRDİK

İlçemizde, Kur’an kursları öğrencileri arasında yapılan Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma ve Temel Dini Bilgiler Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize, Bafra İlçe Müftülüğü ile TDV Bafra Şubesince hazırlanan hediyeleri İlçe Müftüsü Necmettin Kayar takdim etti.

Dini Bilgiler yarışmasında ilçe birincisi olan Kızılırmak Kur’an Kursu Öğrencisi Tuğba Karcı İl Müftülüğünde yapılan ilçeler arası yarışmada İl ikincisi olarak başarısına başarı katıp Müftülüğümüze ikincilik sevincini yaşatmıştır. Toplamda 13 öğrencinin katılmış olduğu yarışmalarda büyük bir heyecan yaşayan öğrencilerimizin tamamına hediyeler verildi.

Hediye takdiminin sonunda İlçe Müftüsü Necmettin Kayar başarılarından dolayı Kur’an kursu öğretici ve öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.