22.06.2018

BAFRADAN 2018 YILINDA HACCA GİDECEK HACI ADAYLARINA SEMİNER

Hac ibadetini yapmak üzere 2018 yılında kurası çıkan hacı adaylarına Müftülüğümüz Konferans Salonunda Seminer verildi.

İl Müftülüğü Hac ve Umre Bürosunca hazırlanan seminer programı dâhilinde İl Müftü Yardımcısı Ali Arslan, İlçe Müftüsü Necmettin Kayar, Şube Müdürü Şafak Çatal, İlçe Vaizi Kafiye Demircan ve İl Müftülüğü Baş Vaizi Bilal Topuz tarafından iki gün süreyle yapılan Hac Seminerinin son gününde İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlilerince hacı adaylarına sağlık konularında bilgilendirme yapıldı. Yoğun bir katılımla geçen seminerin sonunda Müftü Necmettin Kayar kurası çıkan hacı adaylarına Yüce Allah’ın inayetiyle görevlerini salimen, ğanimen tamamlayabilmelerini niyaz ederek seminere katılımlarından dolayı teşekkür etti.