18.09.2018

47 YAŞINA HAFIZ OLDU

Altunyaprak Mah. Kur’an Kursumuzda Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapan Ayşe Şengül, Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından açılan Hafızlık Yeterlilik Sınavında başarılı olarak Hafızlık Belgesi aldı.

Çalıştığı Kur’an kursunda aynı zamanda yönetici olan Kur’an Kursu Öğreticimiz Ayşe Şengül 47 yaşında ve 5 çocuk annesi olarak Hafızlık gibi zor bir eğitimi tamamlayarak büyük bir başarıya imza attı. Çalışmanın ve azmin sonunda başarının geleceğini bizlere gösterdi. Hafızlık Belgesini Makamında kendisine takdim eden İlçe Müftüsü Necmettin Kayar “ Bu kadar meşguliyetin arasında Kur’an-ı Kerim-i Hıfzetmek gibi büyük bir başarıya imza attınız. Bu başarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu başarınızın diğer öğretici ve öğrencilere de örnek olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Bafra müftülüğümüzün gurur kaynağı olan Kur’an kursu öğreticimizi azminden ve başarısından dolayı  tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.