18.10.2019

DİN GÖREVLİLERİMİZLE BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

İlçe Müftümüz Necmettin KAYAR'ın din görevlilerimizle bölge İstişare toplantıları devam ediyor. 10’uncusunun düzenlendiği bölge toplantımız bu hafta Doğanca’daydı. İlçe müftümüzün din görevlilerimizle yaptığı istişare toplantısında arkadaşların sorunları dinlenerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Birlik ve beraberliğimizin kuvvetlenmesi yönündeki tavsiyelerinden sonra İlçe Müftümüz, Barış Pınarı Harekatında ve bu zamana kadar Vatan savunmasında şehit olan kahraman askerlerimize ve sivillere her zaman duacı olduğumuzu ifade etti. Cenabı Allah'ın Nusret ve yardımı için sabah namazlarından sonra Fetih suresinin okunup cemaatimizle kahraman askerlerimize bağışlanması tavsiyesinde bulundu...Son olarak ise arkadaşlara görevlerinde daha fazla gayret göstererek üstün başarı diledi.