24.03.2017

İL MÜFTÜMÜZ YAŞLILAR GÜNÜNDE HUZUREVİNDEYDİ

Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle Samsun İl Müftüsü Veysel ÇAKI Samsun Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılar Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada; insanların sorumluluk bilincinde olması gerektiğini, herkesin dönüşü olmayan bir yolda olduğunu, herkesin adresini iyi kontrol etmesi gerektiğini söyledi. Zamanın önemine de değinen İl Müftümüz, konuşmasının devamında dünü geri getirmenin mümkün olamayacağını, cennette ne kazanılacaksa burada kazanılacağını, insan için ancak çalıştığının karşılığı olacağından herkesin kendisinin birşeyler yapması gerektiğini, imtihan kağıdını yırtmamak şartıyla zahnetlerin birgün rahmete dönüşeğini ifade ettiler. Program Kur'an ziyafeti, ilahiler ve dualar eşliğinde sona erdi.