04.08.2019

Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtımı Hız Kesmeden Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'nın "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla yürüttüğü 2019 Yılı Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu kapsamında İlçe Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı İlkadım Şubesi tarafından 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü Cumhuriyet Meydanı'nda açılan tanıtım stantında, vatandaşlarımıza vekaletle kurban konusunda bilgilendirme yapılırken aynı zamanda kurbanlarını vekalet yoluyla yurt içinde veya yurt dışında kestirmek isteyen vatandaşlarımızın bağışları kabul ediliyor. Vekalet yoluyla kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımız, isterlerse tanıtım stantına isterlerse de İlçe Müftülüğümüze gelerek 10 Ağustos 2019 Cumartesi gününe kadar bağış yapabileceklerdir.

2019 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonunda yurt içi 1 (bir) hisse bedeli 890 Türk Lirası, yurt dışı 1 (bir) hisse bedeli 725 Türk Lirası olarak belirlenmişti.