07.10.2019

Kaymakam Keklik'e Camiler ve Din Görevlileri Haftası Ziyareti

İlkadım İlçe Müftümüz Seyfullah Çakır, Vaiz Şuayip Güllü, Din Hizmetleri Uzmanı Feride Arslan,  Adrb Vaiz Nesrin Ak, Baş İmam Hatip Hamdi Demirbaş, TDV İlkadım Temsilcisi İhsan Uğur Acar "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"  dolayısıyla, İlkadım İlçe Kaymakamımız İbrahim Keklik’i makamında ziyaret ettiler.

1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, İlçe Müftümüz Seyfullah Çakır, hafta boyunca gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında Kaymakamımız İbrahim Keklik’e bilgiler sundu.

Kaymakamımız İbrahim Keklik, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Müftümüz ve beraberindeki heyetin ve tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri haftalarını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.