20.05.2019

MİNİK YÜREKLERİN KUR'AN-I KERİM'E GEÇİŞİ VE İFTAR SEVİNCİ

Salıpazarı Merkez Kız Kur'an Kursunda eğitim -öğretim gören 4-6 yaş grubu öğrencilerimizden yüzleri güldüren anne - babaları sevindiren Kur'an-ı Kerim'e geçme yıl sonu ve iftar programı gerçekleşti.4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin gösterileri yoğun ilgi gördü.Minik öğrencilerin okudukları Kur'an-ı Kerim tilaveti,ilahiler,ezber ,dua ve Ezan-ı Muhammedi velilere ve katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı.Sevgili öğrencilerimizin yetişmesinde emeği olan öğreticilerimiz kurs yönetimimiz Kadriye AYYILDIZ,Fatma ŞENGÜN,Sema YILMAZ,Ayşe ŞENGÜL Hoca hanımlara şükranlarımızı sunuyoruz.Kur'an Kursumuzun bahçesinde gerçekleşen etkinliğe İlçe Kaymakamı Ali Osman BULAT,İlçe Belediye Başkanı Halil AKGÜL,İlçe Müftüsü Kenan DOĞRU,vatandaşlar ve öğrenci velileri katıldı.Salıpazarı halkının yoğun ilgi gösterdiği program da minikler Kur'an-ı Kerim tilaveti,ilahi gösterisi,ezber ve dua ile programı icra etti.İlçe Kaymakamı Ali Osman BULAT,Belediye Başkanı Halil AKGÜL,İlçe Müftüsü Kenan DOĞRU minik Öğrencilere belge takdimi yaparak başarılarından dolayı tebrik etti.İcra edilen programda programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden İlçe Kaymakamımız konuşmasında;böyle güzel bir  program yapmayı lütfeden rabbimize hamdederken,bütün müslümanlar olarak bugünlerimize şükretmemiz gerektiğini söyledi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.İlçe Müftüsü Kenan DOĞRU' da yaptığı konuşmada;Diyanet İşleri Başkanlığı olarak 4-6 yaş Kur'an Kurslarının öncelikli hizmet alanlarından olduğunu,İlçe Müftülüğü olarak bu konudaki çalışmalarımızın ortak devam edeceğini ifade ederek,çocuklarımızın yetişmesinde anne -baba olarak sorumlu olduğumuzu,çocuklarımıza verebileceğimiz en güzel hediyenin güzel bir terbiye olduğunu söyledi.Miniklerin sergilediği görkemli etkinlik  toplu hatıra fotoğrafı  çekilerek iftar yemeği ile sona erdi. Minik yavrularımızın yetişmesinde büyük bir özveriyle gayret sarfeden hocalarımıza ve emeği geçenlere teşekkür etti.Minik bir kardeşimizin okuduğu ezanla açılan iftar  yine bir öğrencimizin yaptığı dua ile söylenen aminler ile hep birlikte iftar sevincine ortak olundu.Katılımcılara ve emeği geçen, bizleri yalnız bırakmayan herkese şükranlarımızı sunarız.