05.10.2018

Müftülük Bayan Personeli, İmam-Hatip Öğrencileriyle Bir araya Geldi

Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle 3 Ekim Çarşamba günü İl Müftülüğü toplantı salonunda İmam-hatip öğrencilerini ağırlayan müftülük bayan personeli, coşkulu geçen bir program düzenledi. Sunuculuğunu Vaiz Meliha Aktürk’ün yaptığı programın açılış konuşmasını İl Müftüsü Sayın Veysel Çakı gerçekleştirdi. İl müftüsünün konuşmasının ardından Vaiz Mukaddes Sezgin Kur’an-ı Kerim tilavetini icra etti. Selamlama konuşmasını ise il Müftü Yardımcısı Özlem Kalyoncu Hanımefendi gerçekleştirdi. Vaizler Esra Kesgin ve Mukaddes Sezgin’in okudukları ilahinin ardından günün anlam ve önemine binaen konuşmalar yapıldı. Başvaiz Saliha Kurt, Kur’an Kursu öğreticisi Hanife Yekeler ve Vaiz Rukiye Çolakoğlu’nun yaptığı konuşmalarda din görevlisi olmanın incelikleri, sorumlulukları ve hatıraları anlatıldı.  Programa İlkadım Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Emine-Ahmet Yeni Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Şehit Ahmet Altunoğlu Anadolu İmam-Hatip Lisesinden iştirak eden öğrenciler, programa yoğun ilgi gösterdi.