22.04.2019

TEKKEKÖY MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ GRUBU KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ YARARINA KERMES DÜZENLENDİ.

İlçe Müftülüğümüzün organizasyonu ile Konutlar Kur'an Kursu, Kirazlık Kur'an Kursu, Gülistan Kız Kur'an Kursu ve Merkez Kur'an Kursu'nda eğitim-öğretim gören 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrenciler yayrına Kermes düzenlendi. Kermes; İlçe Müftümüz Hüseyin İMAMOĞLU, Şube Müdürü Haşim KIRBIYIK, ADRB Vaiz Fatıma ERBOYACI, Şef Necati ÇAYAN, VHKİ Hasan YILMAZ, Hizmetli Muhterem DEMİR, ilgili kursların Yönetici ve kursiyerlerin katılımı ile müftümüzün duasının ardından kurdele kesmesi ile gerçekleşti. Açılışta ilçe müftümüz 4-6 yaş eğitimine değindi. Kermese katkı ve katılım sağlayan tüm taraflara teşekkür etti. Kermes 22-23-24 Nisan 2019 tarihlerinde pazar yeri girişinde gerçekleşmektedir.