07.10.2019

CAMİLER ve DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Müftülüğümüz tarafından 4 Ekim Cuma günü saat 14:30 de Müftülüğümüz Konferans Salonunda Cami ve Hayat Konulu Konferans Gerçekleştirildi. Konferansa İlçe Kaymakamımız Murat ZADELEROĞLU, Belediye Başkanımız Ali KILIÇ, Garnizon Komutanı, Daire Amirleri ve Din Görevlileri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kur'an-ı Kerim Tilavet edildi program İlçe Müftümüz Recep APAYDIN'ın açış konuşması, Belediye Başkanı Sayın Ali KILIÇ'ın Selamlama konuşması, Kaymakamımız Sayın Murat ZADELEROĞLU'nun konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris BOZKURT Hocamızın Cami ve Hayat Konulu Konferansıyla devam etti. Konferans bitiminin ardından Çeşitli yarışmalarda derceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi . 2019 yılında emekliye ayrılan Din Görevlilerine Plaket takdiminin ardından program sona erdi.