18.11.2019

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası

Terme İlçe Müftülüğü olarak 2019 Ylı Mevlid-i Nebi Haftasında düzenlenen etkinliklere halkımızın ilgisi yoğun oldu. Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Belediyemiz Kültür Merkezinde 13 Kasım Çarşamba günü Düzenlenen "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferansı Diyanet İşleri Başkanlığı Uzmanı Mustafa IRMAKLI verdi. Konferans İlçe Kaymakamımız Murat ZADELEROĞLU, Belediye Başkanı Ali KILIÇ, daire amirleri, Din Görövlilerimiz ve Termeli Hemşehrilerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleşti.

Hafta Münasebetiyle yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Müftülüğümüz tarafından çeşitli hediyeler verildi. Hafta boyunca Mevlit Programları,Ağaç dikme etkinlikleri ve çeşitli programlarla devam etti.