02.05.2017

Kutlu Doğum Haftası Konferans

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İlçemiz Müftülüğü tarafından  22/04/2017 Cumartesi akşamı Belediye Kültür Merkezinde saat 20.00’da düzenlenen  ‘ Hz. Peygamber  ve Güven Toplumu ‘ konulu konferansımız büyük beğeni topladı. Konferansa İstiklal Marşımız ile başlandı ve akabinde Yusuf AKTAŞ hocamızın Kur’an tilaveti ile devam edildi. Daha sonra  İlçe Müftümüz Ali ERBAŞ hocamız açılış konuşmasıyla halkımıza hitap etti.  Konferansa konuşmacı olarak katılan D.İ. Başkanlığı Sosyal  ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Abdurrahman Han Hocamızın etkili konuşması zaman zaman alkışlarla desteklenerek büyük beğeni topladı. Konferansımıza Belediye Başkanı Sn. İ. Sadık EDİS, Havza Müftüsü Sn. İlyas AKYAZI, Kavak İlçe Müftüsü Sn. Abdullah KARACA ile İlçemiz Kurum Amirlerinin yanı sıra Siyasi Parti temsilcileri, basın ve çok sayıda vatandaşımız ile personelimiz katıldı.  Konferans sonunda katılımcılara ve misafirlerimize kitap ve gül dağıtımı yapıldı.