Yakakent Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Mevlid-i Nebi Haftası, tüm yutta olduğu gibi Yakakent’te büyük bir coşkuyla kutlandı.Hafta dolayısıyla İlçe Müftülüğü tarafından pekçok program icra edildi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığı çalışma yönergesi kapsamında her ay düzenli olarak yapılması gereken Din Görevlileri Toplantısı İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN başkanlığında 16.10.2019 Çarşamba günü yapıldı.
Detay

Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Yakakent ilçe Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı İdris Bozkurt’un konuşmacı olarak katıldığı konferans programı düzenlendi.
Detay

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüz tarafından düzenlenen programa tüm halkımız davetlidir.
Detay

Hizmet kalitesini artırmak, dini hizmet alanında uygulama birliği tesis etmek ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak amacıyla her ay mutat olarak yapılan din görevlileri toplantısı 18.09.2019 tarihinde yapıldı.