18.09.2019

Eylül Ayı Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Hizmet kalitesini artırmak, dini hizmet alanında uygulama birliği tesis etmek ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak amacıyla her ay mutat olarak yapılan din görevlileri toplantısı 18.09.2019 Çarşamba günü Yakakent Merkez Hoca Ali Efendi Camii toplantı salonunda yapıldı.

İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya İlçe Vaizi Ahmet BAYRAKTAR, ilçemiz merkez ve mahallelerinde görev papan din görevlileri katıldı. Toplantı ilçemiz Asma Pınar Mh. Çamlık Camii İmam Hatibi Sezai TONGAL’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Gündeme dair maddelerin ele alındığı toplantıda yaklaşan 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasında yapılacak olan faaliyetler görüşüldü. Toplantının son bölümünde Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Organ Nakli Bölge Koordinasyon Merkezinden gelen görevliler organ nakliyle ilgili bir sunum yaptı. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen toplantı, dilek ve temenniler bölümüyle son buldu.

Yakakent İlçe Müftülüğü olarak tüm meslektaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Yakakent İlçe Müftülüğü