17.10.2019

Ekim Ayı Din Görevlileri Toplantısı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı çalışma yönergesi kapsamında her ay düzenli olarak yapılması gereken Din Görevlileri Toplantısı İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN başkanlığında 16.10.2019 Çarşamba günü yapıldı.

İlçe Vaizi Ahmet Bayraktar, merkez ve köylerde görev yapan imam-hatip ve müezzin kayyımların hazır bulunduğu toplantı, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Toplantıda Alaçam İlçesine naklen atanan İmam- Hatip Hasan Toprak görevlilerle vedalaştı. Daha sonra, gündeme ilişkin konuların ele alındığı toplantıda yürütülen hizmetlerde ilke, metot ve fikir birliği oluşturulması, etkili ve daha kaliteli bir din hizmetinin sunulması için neler yapılabileceği noktasında istişare yapıldı.

İlçe Müftülüğü tarafından “Cami ve Hayat” isimli eserin görevlilere dağıtılmasının ardından dilek ve temenniler bölümüyle toplantı sona erdi.

Yakakent Müftülüğü