21.10.2019

Evliliğe İlk Adım Seminerleri

Yakakent Müftülüğü tarafından "Mutlu Birey Huzurlu Yuva" ilkesiyle Aile Seminerleri düzenlenecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yurt genelinde yapılması planlanan eğitim seminerleri kapsamında Yakakent İlçemizde de Evliliğe İlk Adım seminerleri 21 Ekim 2019 Pazartesi günü başlıyor.  Yeni evlenecek veya beş yıla kadar evli olanların katılabileceği seminerler, haftada 2 gün olmak üzere dört hafta devam edecek. Yakakent İlçe Vaizi ve aynı zamanda ADRB İlçe Koordinatörü Ahmet Bayraktar tarafından yapılacak seminerler, Hoca Ali Efendi Camii Konferans Salonunda saat 14:00 da başlayacak.

Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN: "Aile toplumun yapı taşıdır. Ailede ne kadar sağlıklı ve huzurlu bir ortam tesis edilirse buralardan topluma ve çevresine o derece faydalı bireyler yetişir. Bu çalışmayı çok önemsiyor ve tüm kardeşlerimizi bu seminerlere davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Bizler de Yakakent Müftülüğü olarak tüm evli çiftlerimizi bu seminerlere katılmaya davet ediyoruz.

Yakakent Müftülüğü