25.10.2019

İlçe Müftümüz İmam-Hatip Öğrencilerine Konferans Verdi

İmam-Hatip Liselerinin kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İlçe Müftümüz Muhammet SALMAN, Alaçam Osman Tural İmam-Hatip Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilere konferans verdi.

İmam-Hatip Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen konferansta konuşan İlçe Müftüsü SALMAN: “İmam Hatiplerin milletin bağrından kopan bir okul olduğunu ve milletin buralarda eğitim gören öğrencilerden çok şey beklediğini” dile getirdi. Konuşmalarında: Genç sahabe ve Müslüman bilim adamlarının hayatlarından örnekler veren İlçe Müftümüz: “ Sizler dini ve fenni ilimleri öğreneceksiniz. Sonra da bu millete bu ülkeye hizmet edeceksiniz. Sizler vatanınızı, bayrağınızı sahiplenecek, bu ülkeye bilgi ve birikiminizle faydalı olacaksınız” dedi.

Büyük bir dikkat ve ilgiyle takip edilen program, öğrencilerle çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.