25.11.2019

Mevlid-i Nebi Programı Yapıldı

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle tüm yurtta olduğu gibi İlçe Müftülüğümüz tarafından ilçemizde çeşitli programlar yapıldı.

Bu kapsamda İlçe Müftülüğümüz tarafından “Hz. Peygamber ve Aile” konulu bir konferans düzenlendi. 19 Mayıs İlçe Müftüsü Emin Patan’ın konuşmacı olarak katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşması için kürsüye gelen İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN,  izleyicilerin haftasını tebrik etti. Sinevizyon gösterisi ve naatların okunduğu programda söz alan misafir konuşmacı Emin Patan: “ Önemli olanın Peygamberimizi anlamak olduğunu” ifade ettikten sonra mutlu bir yuva için Hz. Peygamberin hane-i saadetlerinden örnek kesitler sundu.

Günün anısına İlçe Kaymakamı Fatih EROĞLU tarafından misafir konuşmacıya hediye takdim edildikten sonra program hediye kitap dağıtımı ve ikramlarla son buldu.

Yakakent Müftülüğü