10.12.2019

Küplüağzı Camii’nin Temelleri Dualarla Atıldı

Uzun bir süredir halkımızın ihtiyaçlarını karşılamayan ve yeniden yapılması planlanan İlçemiz Merkez Küplüağzı Mahallesi Camiinin temelleri dualarla atıldı.

09.12.2019 Pazartesi günü gerçekleşen temel atma törenine Yakakent Kaymakamı Fatih EROĞLU, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin KIYMA başta olmak üzere kurum amilleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Paşakent Camii Müezzin Kayyımı Ali ÇIRAK’ın Kur’an tilavetiyle başlayan programda söz alan İlçe Kaymakamı Fatih EROĞLU: “Dinimizde Camii yapmanın ve yaptırmanın çok önemli olduğunu dile getirdi ve bu inşaatın bir an önce tamamlanıp caminin ibadete açılmasını canı gönülden arzuladığını ifade etti.” Daha sonra İlçe Müftüsü Muhammet SALMAN tarafından dua yapıldı ve kurdele kesildikten sonra inşaatın temeline beton atıldı.

Yakakent Müftülüğü olarak bizler de bu temel atma programının hayırlara vesile olmasını diliyor, hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bu camimizin bir an önce tekrar ibadete açılmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyoruz.

Yakakent Müftülüğü