08.12.2017

ADRB Bürosu Tarafından Düzenlenen KYK Öğrencileri İle Sabah Namazı Buluşması

19 MAYIS KREDİ YURTLAR KURUMUNDA KALAN ÖĞRENCİLER İLE SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 03 Aralık Pazar günü ilçemiz Pazar Camiinde düzenlenen sabah namazı buluşma programına Aile ve Dini Rehberlik Bürosu organizasyonuyla 19 Mayıs Kredi Yurtlar Kurumunda kalan kız öğrenciler de katıldı.

Sabah namazı programının ardından 19 Mayıs Din Görevlileri Derneği tarafından öğrencilere kahvaltı ikram edildi.  Sabah namazı buluşması ve kahvaltı programı  ADRB Vaizi Hatice ERGİN ve ADRB üyesi Zehra UÇAR’ın katılımıyla gerçekleşti. Kahvaltı programına katılan öğrenciler  buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bizler de 19 Mayıs Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak öğrenci kardeşlerimizin Mevlid Kandillerini tebrik ediyor, derslerinde üstün başarılar diliyor ve kendilerine teşekkür ediyoruz.