27.03.2018

KARDEŞ KUR'AN KURSLARI BULUŞTU

İlçe müftülüğünün "Kardeş Kur'an Kursu projesi" kapsamında Karşıyaka Mah. ve  İstiklal Mah. Kur'an Kursları biraraya geldi. İstiklal Mah. Kur'an Kursu ev sahipliğinde gerçekleştirilen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla programa davet edilen İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Vaizi Hatice ERGİN, "Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın" konulu bir seminer verdi. İstiklal Mah. Kur'an Kursu Öğreticisi Zehra UÇAR, İstiklal Mah. 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticisi Gülfişan Uzun ve Karşıyaka Mah. Kur'an Kursu Öğreticisi Muradiye ŞAHİN'in katkılarıyla gerçekleştirilen program, okunan ilahiler ve başta Afrin olmak üzere bütün şehitlerimiz için yapılan hatim duası ile sona erdi. Birlikte yenilen kardeşlik yemeğinin ardından K.Kursları'nın birbirleri için hazırlamış olduğu hediyeler takdim edildi.