28.03.2018

ÇANAKKALE'DEN AFRİNE

19 Mayıs ilçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun kadınlara yönelik hazırlamış olduğu "Çanakkale'den Afrin'e" adlı program 20.03.2018 tarihinde 19 Mayıs Belediye Düğün salonunda büyük bir coşkuyla icra edildi. İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda 19 Mayıs İlçe Müftüsü Emin PATAN açılış konuşması yaptı.Aile ve Dini Rehberlik Vaizi Hatice ERGİN "Çanakkale'den Afrine Milli ve Manevi Değerlerimiz" konulu konferansını gerçekleştirdi. Kur'an Kursu Öğreticilerinin katkılarıyla hazırlanan programda  Kuran-ı Kerim tilaveti, ilahiler, türküler, şiirler ve  oratoryo yer aldı. Milli ve manevi duyguların bir kez daha şaha kalktığı program boyunca ellerden bayraklar hiç bırakılmadı. Salonu dolduran misafirlere katılımlarından ve yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür edildi.