İl Müftümüz Seyfullah Çakır, Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması' nda Türkiye birincisi ...
24.10.2024
Kadın ve Demokrasi Vakfı (KADEM) Samsun İl Temsilcisi Senagül Şahin Sohum, yönetim kurulu üyeleri ile beraber İl Müftümüz Seyfullah Çakır' ı makamında ziyaret etti.
22.10.2024
Ayvacık İlçe Müftülüğü Hacı İsmail Öztürk Hafızlık Kur'an Kursu'nda hafızlıklarını tamamlayarak belgelerini almaya hak kazanan hafızlar için ‘’Hafızlık İcazet ve Kur’an Ziyafeti Programı’’ düzenlendi.
16.10.2024
İl Müftümüzün konuşmacı olarak katılacağı Ayvacık İlçe Müftülüğü "Hafızlık İcazet Merasimi"ne davetlisiniz.
14.10.2024
KUR' AN- I KERİM' İ YÜZÜNDEN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI TÜRKİYE BİRİNCİSİ SAMSUN' DAN Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce, "Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması Erkek Öğrenciler Türkiye Finali
14.10.2024
Mesajlar