19.12.2019

ARALIK AYI MUTAT TOPLANTISI ve TEMEL AFET BİLİNCİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Alaçam İlçe Müftülüğü Aralık Ayı Mutat Toplantısında AFAD İl Müdürlüğü Ekiplerince "Temel Afet Bilinci Eğitimi" yapıldı.

2019 Yılı Aralık ayı mutat toplantısı Açılış Kur'an-ı Kerim'i ile başladı. Gündemdeki konuların istişaresini gerçekleştiren Alaçam İlçe Müftü Vekili Muhammet SALMAN, Din Görevlilerimize gerekli açıklamaları yaptı.

Ardından AFAD İl Müdürlüğü yetkililerince "Güvenli bir hayat için gerekli tedbirleri alalım. Afetlere karşı bilinçli ve hazırlıklı olalım. Deprem, heyelan ve sel riski bulunan bölgelere ev inşa etmeyelim. Ailemizi afet ve acil durumlar hakkında bilgilendirelim. Bilgi ve destek için AFAD il müdürlüklerine müracaat edelim" sloganıyla "Temel Afet Bilinci Eğitimi" verildi. Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.