16.01.2020

2020 YILI OCAK AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

Alaçam Müftülüğü Ocak Ayı, Aylık Mutat Toplantısı Merkez Çarşı Camii İmam Hatibi Fatih AÇIKGÖZ’ün açılış Kur’an-ı Kerim’ini okumasıyla başladı.İlçe Müftüsü Orhan BAL’ın konuşmalarıyla devam etti. Toplantı gündeminki konular ayrıntılarıyla Müftülüğümüz personeline açıklandı. Toplantı sonunda, Kur’an Kursları Derneği adına Cemalettin TINGIR yıllık bilançoyu açıkladı. Ardından İlçemiz Müftülük takımının “5 branş 1 şampiyon” adlı turnuvada derece alarak 2. olması dolayısıyla elde edilen kupa, Takım Kaptanı Fatih Camii İmam-Hatibi Çetin YEŞİLYURT tarafından takım adına İlçe Müftüsü Orhan BAL’A hediye edildi. Dilek ve temenniler bölümünün tamamlanmasıyla kapanış için Asr suresini İlçe Müftümüz Orhan BAL tarafından okundu. Toplantı nihayete erdi.