01.08.2023

Aşağı Soğukçam Mahallesi Yaz Kur’an Kursunda “Artık Kur’an Okuyorum Yıldız gibi Parlıyorum.” Etkinliği Gerçekleştirildi

Alaçam Müftülüğüne bağlı Aşağı Soğukçam Mahallesi Yaz Kur’an Kursunda “Artık Kur’an Okuyorum Yıldız gibi Parlıyorum.” etkinliği gerçekleştirildi.

Yapılan etkinliğe ilçe müftüsü Orhan BAL, ilçe murakıbı Abdurrahman TORUN, veliler ve öğrenciler katıldı. Etkinlik, çocukların Hadis-İ Şerif, Kur’an-ı Kerim ve dua okumaları ile başladı.

Kur’an-ı Kerim’e geçen öğrencilere Müftü BAL tarafından çeşitli hediyeler ve Kur’an-ı Kerim’leri takdim edildi. Hediye takdiminde kısa bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Müftü BAL şunları söyledi: ‘’ Bugün yavrularımız çok duygulu, güzel bir program gerçekleştirdiler. Yavrularımızı buraya gönderen anne babalarımızdan Allah razı olsun. Öğrencilerimizin Kur’an’a geçmelerinde emeği geçen hocalarımıza teşekkür ediyor, böylesine güzel bir programı hazırladıkları için velilerimizi ve hocalarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Etkinlik pasta kesme merasimi, hatıra fotoğraf çekimi ve dua ile sona erdi.