03.08.2023

Yaz Kur’an Kursları Futbol Turnuvası İlçe Müftüsü Orhan BAL’ın Başlama Vuruşuyla Başladı

Alaçam İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘’2023 Camiler ve Yaz Kur’an Kursları arası 15 Temmuz Şehitlerini Anma Şehit Muhammet Ali AKSU Futbol Turnuvası’’ ilçe Müftüsü Orhan BAL’ın başlama vuruşuyla başladı.

İlçe Müftüsü Orhan BAL, "Yaz Kur'an kursları kapsamında camilerde, Kur'an kurslarında Kur'an, siyer ve ahlak eğitimi verildiğini bunun yanı sıra sportif faaliyetler ile öğrencilerin moral motivasyonlarını arttırmayı kardeşlik ve dayanışma duygularını pekiştirmeyi hedeflediklerini" ifade etti.

Müftü BAL, “Destekleri sebebiyle, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, öğrencilerimiz ile turnuvaya katılım sağlayan cami görevlilerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.